Mi az exit pop up?

Az exit pop up az egyik leghatékonyabb felugró ablak típus. Az értéke azonnal látszik, amikor a statisztikában megnézzük, hogy hány felhasználót térített vissza a weboldal elhagyásától.

Mi az exit pop up és miért érdemes használni? Ebben a cikkben megválaszoljuk ezeket a kérdéseket és gyakorlati megoldást is adunk rá.

Exit pop up jelentése

Teljes nevén “exit intent pop up”. Jelentése magyarul “kilépési szándék esetén felugró ablak”. Vagyis akkor jelenik meg, amikor azt érzékeli a kurzor mozgás alapján, hogy a felhasználó el szeretné hagyni a weboldalt.

Ekkor jelenik meg kifejezetten az a felugró ablak, amit erre a célra állított be a weboldal tulajdonosa.

Hogyan működik az exit pop up?

A pop up szoftver admin felületén önálló funkció az exit pop up. Beállíthatsz teljesen egyedi szöveget, képet. Olyat, ami más esetben nem is jelenik meg a felhasználónak, csak akkor ha el szeretné hagyni a weboldalt. Amikor a szoftver úgy érzékeli, hogy a felhasználó elhagyná a weboldalt, akkor jelenik meg neki az exit pop up.

pop-up-ablak-banner

Exit pop up előnyei

  • Felhasználókat térít vissza a kilépéstől. Elvesztetted volna azokat a felhasználókat.
  • Külön statisztikát mutat, tehát mérhető a működése.
  • Egyedi tartalmat állíthatsz be, amit kifejezetten az oldalt elhagyni szándékozóknak találtál ki.
  • Feliratkoztathatsz vele a hírlevél listádra.
  • A “csali anyagodat” népszerűsítheted.

Hogyan segít a ConvRyser?

A ConvRyser az egyszerű és hatékonyan teljesítő exit pop up-járól híres. A felugró ablakok egész tárházát képes biztosítani. Nálunk néhány perc alatt beállíthatod és aktiválhatod. Könnyen átlátható, nem kell hozzá előképzettség vagy programozói tudás. Bármihez is értesz, ez is menni fog!

Próbáld ki most a ConvRyser exit pop funkcióját és nézz körül nálunk, mert még sok más módon is segíthetünk a bevétel növelésben, költségcsökkentésben. Időt és energiát takaríthatsz meg a többi kiváló megoldásunkkal.

exit-pop-up-kampany-keszito

Gyakran ismételt kérdések az exit pop up-ról

Mi az exit pop up?

Az exit intent pop up egy felugró ablak típus. Kifejezetten akkor jelenik meg a felhasználónak, amikor el akarná hagyni a weboldalt. Ezt a kurzor mozgásról állapítja meg.

Mik az exit pop up előnyei?

Kifejezetten azoknak a felhasználóknak állítható be, akik el akarják hagyni a weboldalt. Így visszatéríthetőek azok, akik nem vásároltak volna.

Email: info@convryser.com

Rólunk

Kövess minket

© 2023 Minden jog fenntartva. Convryser