Mi a pop up ablak, felugró ablak?

A felugró ablakok, vagyis pop up ablakok felhasználóként idegesítőnek tűnhetnek. Ugyanakkor weboldal tulajdonosként az egyik olyan eszköz, ami növeli a bevételt és hatékonyabbá teszi a marketinget. Előnyeit akkor is kihasználhatod, ha szolgáltatást vagy terméket értékesítesz.

Ebben a cikkben arról beszélünk, hogy mit jelent és miért érdemes használni a pop up ablakokat.

Mit jelent a pop up ablak szó?

A pop up azt jelenti, hogy felugrik, felbukkan. Tehát egy olyan “ablak”, ami az adott weboldalon belül ugrik fel és valamilyen tartalmat jelenít meg. Bármilyen szöveges, képi tartalmat meg lehet vele mutatni a felhasználónak. Ez is egy szoftver, aminek az admin felületén testre tudjuk szabni a különböző igények és elképzelések alapján.

Mik a pop up ablak előnyei?

 • Értesítheted a felhasználót kuponokról, kedvezményekről, ingyenes szállításról, bármilyen kedvező tényezőről, ami érinti.
 • Egy hasznos információról is értesítheted a webáruházzal kapcsolatban.
 • Fel tudsz vele iratkoztatni a hírlevél listádra felhasználókat. Lehet, hogy nem vásárol azonnal a felhasználó, de az email címét megadja, ha egy számára jó ajánlatot teszel.
 • Vissza tudsz terelni felhasználókat a kilépéstől. Mielőtt elhagyná a webáruházadat, még meg tudsz mutatni neki egy kedvező ajánlatot a felugró ablakkal.
 • Kosártéket növelhetsz vele.

Hogyan használj felugró ablakot?

 • Az előugró ablak legyen harmóniában a weboldal kinézetével. A színek, a betűstílus, a fogalmazási stílus a weboldalon és a pop up ablakon legyenek összhangban.
 • Teszteld le, hogy milyen ajánlat működik a legjobban. Nem lehet előre tudni, hogy egy kupon vagy akció lesz népszerűbb. Azt sem, hogy melyik termékcsportra érdemes meghirdetni. És még sok más részletet le kell tesztelni, hogy tudd, melyiket érdemes használni.
 • Ha éppen feliratkoztatni szeretnél, akkor nem mindegy, hogy mit adsz cserébe a felhasználó email címéért.
 • Rövid szöveg fér el egy pop up ablakon, de annak találónak kell lennie. Marketing, sales tudásra lesz szükség.
 • Állíts be többféle felugró ablak típust. Az exit pop up, a feliratkoztatás, a kosárérték növelés csak pár példa arra, ahogy használni lehet őket. Párhuzamosan több kampányt lehet futtatni.

A Mi az exit pop up? című cikket is ajánljuk.

Felugró ablak típusok

A weboldalon többféle módon és helyen használhatjuk a pop up ablakokat. Ahogy az előbb is említettem, többféle kampányt érdemes futtatni párhuzamosan, hogy kihasználjuk az összes előnyét.

Használjam vagy ne használjam?

A fentiek alapján tehát abszolút megéri a felugró ablak használata. Ha csak néhány vásárlót szerzel, már akkor is megérheti. Alacsony havi díjért cserébe többféle kampányt futtathatsz.

A ConvRyser könnyen kezelhető szerkesztőjével gyorsan és hatékonyan állíthatsz össze felugró ablakokat. Ne tölts sok időt a bonyolult szoftverekkel. Használd a ConvRyser-t, hiszen számos előnyét élvezheted…

 • nincs szükség előképzettségre, weboldal készítőre, grafikusra
 • használd és fizess azért a funkcióért, amire valóban szükséged van
 • egyszerű kezelőfelület, gyors beállítás… a “hülye-biztos” pop up ablak
 • bármihez is értesz, ez is menni fog!

A ConvRyser sokkal több, mint egy felugró ablak szoftver. Nézd meg, hogy mennyi mindent tartogat még számodra!

Összegzés

Tehát a pop up ablak egy kiváló megoldás arra, hogy a felhasználók még többet vásároljanak. Még több bevételt érj el, hiszen hatékonyabbá teszi a marketing kiadásaidat.

Próbáld ki díjmentesen 14 napig a ConvRyser felugró ablak szoftverét. Érj el Te is bevétel növekedést.

Gyakran ismételt kérdések a pop up ablakokról

Mit jelent a pop up ablak?

A pop up, felugró ablak egy olyan szoftver, ami a weboldalakon ugrik fel és valamilyen információt jelenít meg. A weboldal tulajdonos teljes mértékben testre szabhatja.

Hogyan működik a pop up ablak?

Előre meghatározott módon, akkor és olyan tartalommal jelenik meg amivel beállították.

Hogyan hoz több vásárlót a pop up ablak?

Többféle módon növelheti a bevételt. Visszafordítja a kilépni készülő felhasználókat. Fel lehet iratkoztatni vele a hírlevél listára, akiknek később lehet eladni. Akciókat, kuponokat, ajánlatokat mutathatunk meg és ezzel vásárlásra ösztönözhetjük őket.

Email: info@convryser.com

Rólunk

Kövess minket

© 2023 Minden jog fenntartva. Convryser